MR D.I.Y Buka 1,000 Kekosongan Jawatan Di Seluruh Malaysia

MOHON JAWATAN KOSONG DI MR D.I.Y LOKASI PELBAGAI NEGERI


Jawatan Kosong MR D.I.Y | Pengambilan Rasmi! (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang diiklan di halaman Semakan Kerjaya.


Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka untuk seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca syarat yang dikehendaki oleh majikan dengan teliti sebelum mengisi atau memohon jawatan kosong yang disenaraikan dibawah.


Baca Juga: 1,000 Kekosongan Jawatan Kosong Kerani Pelbagai Negeri

Maklumat Jawatan :

Nama Majikan : MR D.I.Y
Lokasi : SELURUH MALAYSIA (PILIH LOKASI YANG ANDA INGINKAN)
Tarikh Tutup : 2020


Untuk Memohon, Rujuk Pautan di Bawah:


1. Permohonan Jawatan Kosong hendalah dibuat secara secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon yang lengkap.


2. (Sekiranya diperlukan), Pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.

3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini.

4. Tarikh tutup permohonan ini adalah tertakluk kepada setiap jawatan.

5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.

6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila lihat Iklan Penuh Jawatan.

Keperluan & Kelayakan Memohon : 


Sekiranya anda merupakan calon yang memegang kelayakan dengan kelulusan Sijil, Diploma, Ijazah, atau Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau memegang Kelayakan Professional yang lain yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia, anda adalah di pelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang telah dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan yang telah diberikan di bawah ini terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

● Kemas
● Berpengetahuan am
● Mempunyai ciri kepimpinan yang boleh dicontohi dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :

● Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
● Cuti Tahunan disediakan
● Cuti Sakit dan lain-lain disediakan (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon : 


(Jika Perlu) Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.


Klik pada pautan yang boleh didapati di bawah dan sila rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

(Jika Perlu) Bagi anda yang ingin membuat permohonan kali pertama, anda perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan agar sentiasa mengemaskini maklumat-maklumat anda yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.

7 thoughts on “MR D.I.Y Buka 1,000 Kekosongan Jawatan Di Seluruh Malaysia”

  1. kerja mr.diy ade bnyk kosong lgi kan…ade peluang saya dpt…hrmmm kalau tidak ada SPM tpi bnyk pengalaman bekerja….so macam mana tu ye…

Comments are closed.